€55,- (Consult van 1 uur)

€30,- (Consult van 1/2 uur)

€55,- (Consult van 1 uur)

Alle prijzen zijn inclusief materialen en voorbereidingstijd.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Annulering
Tot 24 uur van te voren kan een afspraak kosteloos worden verzet. Daarna wordt de voor u uitgetrokken tijd in rekening gebracht.

Vergoedingen
Bij bepaalde zorgverzekeraars kunnen een aantal consulten (voor een deel) vergoed worden. U dient hiervoor een aanvullende verzekering te hebben. Vraag uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Er zijn wellicht mogelijkheden om coaching als aftrekpost bij de inkomstenbelasting op te voeren, maar overleg dit van tevoren met de belastingdienst.

De kosten kunnen (volgens de huidige wetgeving) als activerende begeleiding betaald worden uit het persoonsgebonden budget (pgb). En soms wordt de coaching, in overleg met de basisschool van uw kind, vanuit een arrangement vergoed.

Ik vind het belangrijk dat de kindercoaching  voor alle kinderen en hun ouder(s) toegankelijk is. Moet u rondkomen van een uitkering en kunt u dit aantonen, dan kunnen we de tarieven voor de coachingsessies aanpassen.

Kennismaken met kindercoaching?

In een gratis kennismakingsgesprek kan ik u meer vertellen over kindercoaching en wat het kan betekenen voor u en uw kind.

Contact

Karina@indecocon.nl
Tel. +31 6 81 35 26 30

Emmerhoutstraat 55
7814 XW Emmen